Το Stella Island Luxury Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο για ενήλικες (15+) στην Κρήτη με ασύγκριτη αρχιτεκτονική, έμφαση στην λεπτομέρεια και απαράμιλλη αισθητική. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με το καταρτισμένο και φιλικό προσωπικό να φροντίζει τις λεπτομέρειες των διακοπών σας.

Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου έχουν ως έμπνευση τα στοιχεία του νερού αφού κάθε ένα από τα δωμάτια έχει είτε άμεση πρόσβαση είτε βλέπει στο μεγάλο συγκρότημα πισίνας-λιμνοθάλασσας που λειτουργεί ως άξονας με όλες τις δομικές κατασκευές να “χορεύουν” γύρω από αυτό! Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μοναδικό Spa με προϊόντα και θεραπείες της εταιρείας Elemis, γυμναστήριο, μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα καθώς και γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου. Τα 5 εστιατόρια και 4 μπαρ θα σας χαρίσουν κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες κάνοντας τη διαμονή σας στην Κρήτη αξέχαστη.

Αυθεντική ατμόσφαιρα, ανεπιτήδευτα ζεστό και φιλικό καλωσόρισμα, και πηγαία προσοχή στη λεπτομέρεια από κάθε μέλος της ομάδας.

Επιθυμία μας να απολαύσετε τις διακοπές που ονειρευόσαστε, γι’ αυτό κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να σας προσφέρουμε κάθε παροχή υπηρεσίας που χρειάζεστε. —

–.